Select Page

SCANMOVERS REDESIGN

Featured Project - Webdesign

HET BEDRIJF

ScanMovers is een snelgroeiend vergelijkings- en boekingsplatform voor verhuisbedrijven dat ontstaan is uit frustratie in 2017. De markt is namelijk niet transparant, hopeloos verouderd en verhuizers vergelijken kost veel tijd en moeite. Dat moet anders kunnen! 

ScanMovers revolutioneert elke stap in het verhuisproces zonder daadwerkelijk zelf met dozen te sjouwen. Zo hebben zij een eigen verzekering gelanceerd, helpen zij verhuizers met een nieuwe website, nemen zij de klantenservice over en verkopen zij verhuismateriaal. Daarnaast kunnen verhuisbedrijven met hun prijsalgoritme aan de slag en verzorgen zij parttime werknemers tijdens drukke weekenden. Zij faciliteren en ondersteunen verhuisbedrijven waar ze kunnen, zodat de verhuizers zich kunnen focussen op waar ze het beste in zijn, namelijk het verhuizen zelf!

 

PROJECT

De website is verouderd en is toe aan een nieuwe User Interface en User Experience.  Creëer een nieuwe stijl met als doel de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.

 

MIJN ROL

LEAD UX – UI Designer
Field Research, Desk Research, User Research, User Needs, Concepting, Flowchart, Wireframing, Prototyping, Factory Acceptence Testing (FAT) & A – B Testing

OPDRACHTGEVER

ScanMovers

OPLEVERDATUM

Oktober 2018